Jade City (Biddinghuizen)

Geen fratsen

In afwachting van de onvermijdelijke tomatensoep stilt Steenaart zijn trek met de al even onvermijdelijke kroepoek.

Jade City in Biddinghuizen is een Chin. Ind. Spec. Rest. die op bijna alle criteria een voldoende scoort. “Het begint al met de locatie. Middenin het centrum van Biddinghuizen. Dat geeft wel aan hoe belangrijk de Oud Hollandsche Chinees is voor de polderbewoners,” aldus kenner en liefhebber Metz. “Hier geen fratsen met wokken of all you can eat. Nee hoor, hier weet je wat je krijgt: veel te veel eten voor veel te weinig geld.”
Vanwege de gunstige geografische ligging ten opzichte van het Observatorium is Jade City al verschillende keren bezocht door de polderlopers. Hoogtepunt in de reeks was tocht 88 waarbij Jade City mocht aansluiten in een select rijtje restaurants dat voor deze speciale Chin. Ind. Spec. Rest. poldertocht was samengesteld.


Jade City is het kloppend hart van Biddinghuizen.
Jade City, Baan 16 Biddinghuizen, reserveren: 0321 – 331 100

105 Elburg (winter 2015)