King Wok Sasaka (Dronten)

Eigentijdse entree in Dronten

King Wok Sasaka is hét visitekaartje van het gezellige centrum van Dronten.

“Ergens komt het me zo bekend voor. Alsof we hier al een eerder zijn geweest.” Polderloper Steenaart keek kritisch om zich heen. King Wok Sasaka in Dronten zag er toch echt uit als een Chinees die aan de eisen van deze tijd voldoet. Geen restaurant waar de laatste decennia niets aan is verbeterd. Nee, de polderlopers hadden toch echt weer een primeur tijdens de 132e poldertocht: een nieuwe Chinees.


De benaming King Wok in plaats van Chin. Ind. Spec. Rest. getuigt van culinair zelfbewustzijn. “Gelukkig hebben ze nog wel gewoon nummers,” merkte polderloper Metz tevreden op terwijl hij de menukaart bestudeerde. Ook de porties waren van ouderwetse omvang zodat de polderlopers niet eens toe kwamen aan de onvermijdelijke Dame Blanche.

Tijdens de zomer van 2022 streken de polderlopers voor het eerst neer bij King Wok Sasaka in Dronten.

Het Ruim 13, Dronten Reserveren: 0321 – 336 585

132: Zomer 2022